FATH’S ESSENTIALS

PARFUMS

Cecile Zarokian volgde haar studie aan de ISIPCA, de gerenommeerde school voor parfumeurs in Versailles, dichtbij Parijs. Ze begon haar carrière bij het gerenommeerde Robertet dat gevestigd is in zowel Grasse als Parijs. Hier creëerde ze haar eerste parfum: Epic Woman van Amouage.

In 2011 startte Cecile haar eigen bedrijf met een laboratorium in Parijs. Ze kon daardoor al haar tijd besteden aan het creëren van high-end parfums.

Gedurende haar carrière heeft ze meer dan 50 parfums ontwikkeld voor verschillende niche parfumhuizen zoals: Jovoy Parijs, Xerjoff, MDCI, Laboratorio Olfattivo, Jul et Mad, Masque Fragranze en een collectie geurkaarsen voor Chateau de Versailles.

De geuren….

Fath’s Essentials bestaat uit een collectie van vier gender free geuren. Elk parfum onthult een ander universum en brengt u naar een zintuiglijke reis via verschillende wegen. Dit zijn de geuren van Jacques Fath: Vers le Sud, Bel Ambre, Green Water en Curaçao Bay.

Vers le Sud, is als een wandeling in de wilde natuur van Corsica of in de groene heuvels van Toscane, met een bries van vijgenbladeren, knisperend hout en een vleugje zeewind.

Bel Ambre is als een verhaal dat verteld wordt door degene die het draagt, een verhaal van mysterie en aantrekkingskracht. Zeldzaam zijn zij, die de vele facetten van deze geur kunnen weerstaan.

Green Water werd gecreëerd in 1946 door parfumeur Vincent Roubert. Green Water werd toentertijd geclassificeerd als een moderne geur en heeft ook nu een tijdloze en elegante frisheid. Dit is het eerste exemplaar van de collectie.

Curaçao Bay is als een reis naar de blauwe horizon. De amber en jodiumtonen geven het parfum een warme oceaanachtige cocktail van geuren.  Wind strijkt langs je gezicht, de geur van de zee hangt in de lucht en je ervaart het gevoel van vrijheid.

CATALOGUS Jacques Fath