Online Academy

Geavanceerde kennis: LIVE of later terugkijken!

Schrijf u in voor de Online Academy!

Beste beautyliefhebber,

Wij zijn Ultra & French House Cosmetics, en samen vormen wij Welkom Partners. In deze moeilijke, ongebruikelijke tijden, willen wij ons steentje bijdragen om de beautybranche van Nederland te ondersteunen waar kan.
Daarom hebben wij een Online Academy opgericht; met veelal live trainingen onder leiding van Eliza Mels.  Zij startte haar cosmetische carrière bij een high-end parfumeriezaak in het Zuiden van het land, waarna zij de switch maakte naar salesmanager bij Ultra Cosmetics. Ambitieus als zij is, heeft zij zich door ervaring en studie ontwikkeld als ‘het kennisbrein’ binnen de organisatie. De functie CCO die Eliza tegenwoordig bekleedt, vertalen wij dan ook vrij naar Chief Cosmetics Officer. Naast haar enorme kennis op het gebied van cosmetica en ingrediënten, heeft zij door haar achtergrond in de topsport ook een brede kennis op het gebied van voeding en supplementen.

Via het inschrijfformulier kunt u zich op de hoogte laten brengen van een overzicht van alle trainingen die nog gaan komen en alle informatie rondom deze trainingen.

Let op: u krijgt per training een nieuwe e-mail met daarin een uitnodiging voor deze training. 

Alle trainingen zijn kosteloos bij te wonen, u hoeft geen saloneigenaar te zijn of klant van ons te zijn.

Like ook onze Facebook pagina om altijd op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen en  fantastische merken!

Gratis

Kijken op een zelf gekozen moment

Zowel merkonafhankelijk als merkspecifieke trainingen

Businesstrainingen

Ultra Cosmetics BV & French House Cosmetics vertegenwoordigen een aantal internationale cosmeticahuizen in het midden- en topsegment. Huidverbeterende apparatuur en voedingssupplementen maken het assortiment compleet.

In het merkenpakket van Ultra Cosmetics vind je het Zwitserse La Colline, Murad (uit de VS), ASAP (Australië), RevitaLash (V.S), ApoeM, het Britse Lily Lolo  Zusterorganisatie French House Cosmetics is exclusief leverancier in Nederland en België van de merken: Youngblood Mineral Cosmetics, Priori, Céll Fùsion C, Sepai, Genosys en Beauty Supps.

ONLINE ACADEMY